Határautó szolgáltatásai

Hajlamos vagyok szörnyen hűséges lenni. És hiszek az első ötlet a legtutibb elvében. Na ennek szellemében mondanék el egy pár dolgot, amiben a Határautó Kft. munkatársai az elmúlt pár évben segítségemre voltak.

Mivel foglalkozik a Határautó Kft?

Általánosságban és nagyon leegyszerűsítve autó, teherautó, speciális kocsik kölcsönzésével. Azonban ez túl általános. Mert mindenki tudja, hogy rengeteg cég van a magyar piacon, akiknek hasonló a tevékenységi körük, én mégis a Határautó Kft-ről szeretnék többet mesélni nektek: http://www.hatarauto.hu/ . Miért? Mert ahogy az elején írtam, hűséges vagyok. És amikor egy költöztetéshez kerestem baráti és online információk alapján céget, akkor náluk kötöttem ki. És valamiért azóta is hűségesen őket veszem igénybe, amikor a szükség úgy hozza.

Többet nyújt másnál a Határautó Kft?

Erre egyértelműen igen a válaszom. Sok cég kölcsönöz autókat. Teherautókat már jóval kevesebb. Na aztán hűtőkocsikat alig egy pár. Na most képzeljétek el, hogy ezt a teljes palettát megtaláljátok a Határautó kínálatában, mindezt egy olyan köntösben és hozzá professzionális és kedves kiszolgálásban, hogy aki egyszer igénybe veszi a szolgáltatásukat, az nem fog máshova fordulni a jövőben. ezt garantálom.

Egyet mindenkinek garantálhatok. Ilyen probléma a Határautó Kft-nél fel sem merülhet. Először is a munkatársak már telefonon nagyon kedvesek és meggyőzőek, és a szerződést is természetesen rendelkezésemre bocsátották, tanulmányozásra. Ezt egy jogász barátommal átnézettem, nehogy számomra rejtett trükkös dolgok legyenek benne, azonban ő elmondta, hogy ennyire tiszta, egyszerű és korrekt szerződést rég látott egy szolgáltatást végző cégtől.

határautó

A Határautó Kft-nél igénybevett szolgáltatások tárháza szerintem több mint elég. Mindegy, hogy költözéshez, áruszállításhoz vagy egyszerűen utazáshoz kell nektek kocsi, abban ők segíteni tudnak. És ráadásul ezt a piacon szerintem fellelhető legjobb feltételekkel teszi a Határautó Kft. Egyszer egy idényszerűen epertermesztéssel és árusítással foglalkozó barátom keresett hűtőkocsit. Össze-vissza telefonált sikertelenül. Meghallottam a sztorit és javasoltam beszéljen velük. Szerintetek volt ilyen kocsijuk? HÁT PERSZE! És barátom előadása szerint ráadásul hihetetlen kedvező feltételekkel tudta tőlük egy hétre kibérelni a kocsit. Amivel extra profitra is szert tudott tenni, mert azt ugye mindenki tudja, hogy az eperszezon az baromira rövid, az eper nagyon könnyen és hamar romlik, viszont a hűtőkocsit használva sokkal tovább friss maradt az eper, így nem kellett a nap végén megmaradt (na persze nem sok) epret kidobni, hanem másnap reggel is el lehetett még adni. Na azért ez nem mindegy!

Persze sokat tudnék még írni erről a fantasztikus cégről, azonban miután sajnos nem kapok jutalékot a cégtől ezért az ömlengésért, ezért zárul Gabi móka tára és őszintén csak javasolni tudom mindenkinek, hogy igény esetén keresse fel őket.

Next post
Határautó szolgáltatásai