Talentum blogger pályázat

Korosztály

középiskolás
főiskolás / egyetemista
felnőtt

Pályázat beküldési határidő

2015-01-01

Eredményhirdetés

2015-01-01

Díjazás

Közzététel: A színvonalas írásokat részben vagy egészben közzétesszük, belinkeljük a Fűnyíró Független Ifjúsági Lapok főoldalára. Gyakorlatilag innentől veszel részt a versenyben. Talentum díj: A felületünkön közzétett alkotások közül minden hónapban szakmai zsűrink megválasztja a hónap bloggerét, aki egy a tehetség talentumát jelképező, római kori pénzérmét, egy referencialevelet és egy “Tudd, hogy mit csinálsz!” Fűnyíró DVD-ROM-ot vehet át az Északi Támpont Közhasznú Egyesülettől.

Rövid leírás

Olyan bloggerek jelentkezését várjuk akik elsősorban társadalom, közélet, kultúra témakörben, magyar nyelven teszik közzé rendszeresen gondolataikat. Amennyiben más témával foglalkozol, de egyedülálló stílusod van úgy más szerzői művekkel is nevezhetsz. Nevezhetsz írott anyaggal, képpel, rajzzal, videóval vagy ezek kombinációjával is. A pályázatokat folyamatosan fogadjuk e-mailben és a beküldött pályaművek havonta egy alkalommal kerülnek elbírálásra. Olvasd el a blogbejegyzést ami gázkazán témában íródott!
Nevezd a legjobb írásodat, hogy tiéd legyen a talentum! A pályázat kiírója az Északi Támpont Közhasznú Egyesület Olyan bloggerek jelentkezését várjuk akik elsősorban társadalom, közélet, kultúra témakörben, magyar nyelven teszik közzé rendszeresen gondolataikat. Amennyiben más témával foglalkozol, de egyedülálló stílusod van úgy más szerzői művekkel is nevezhetsz. Nevezhetsz írott anyaggal, képpel, rajzzal, videóval vagy ezek kombinációjával is. Pályázat kiírója: Északi Támpont Közhasznú Egyesület Nevezés: folyamatosan Pályázók köre: Civil szervezetek és olyan a 16. életévüket betöltött magánszemélyek, akik magyar nyelven jelentetnek meg blogot (bármelyik ország területén). A pályázaton való részvétel feltételei: A blogod minimum egy hónapos legyen és minimum öt bejegyzésnek kell benne lennie a tartalma pedig nem sértheti a hatályos magyar törvényeket. Nem tartalmazhat például pornográf, kirekesztő, uszító, kábítószer előállítására és fogyasztásra buzdító tartalmakat. Csak saját művekkel lehet nevezni. A pályázat beküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a beküldött szerzői művet részben vagy egészben közzétegyük a funyiro.hu felületén. A pályázatnak az alábbi információkat kell tartalmazni: a pályázó személy vagy szervezet nevét vagy nicnevét, a pályázó e-mail címét, (ha nem azonos azzal, ahonnan a pályázat érkezik) a pályázó telefonszámát, (nem kötelező de érdemes megadni) a blogod webcímét, a nevezett cikked címét és webcímét. A nevezéseket az funyiro@funyiro.hu címre várjuk! Az e-mailnek a tárgya ez legyen: Blogger pályázat Regisztráció: A beérkezett pályázatokat a Fűnyíró Független Ifjúsági Lapok szerkesztősége hetente zsűrizi. Amennyiben a beérkezett pályázatodat megfelelő színvonalúnak találja, akkor erről e-mailben értesítést küldünk részedre. Közzététel: A színvonalas írásokat részben vagy egészben közzétesszük, belinkeljük a Fűnyíró Független Ifjúsági Lapok főoldalára. Gyakorlatilag innentől veszel részt a versenyben. Talentum díj: A felületünkön közzétett alkotások közül minden hónapban szakmai zsűrink megválasztja a hónap bloggerét, aki egy a tehetség talentumát jelképező, római kori pénzérmét, egy referencialevelet és egy “Tudd, hogy mit csinálsz!” Fűnyíró DVD-ROM-ot vehet át az Északi Támpont Közhasznú Egyesülettől. Azon szerzőkkel, akik több „talentumot” is elnyertek nyitottak vagyunk tartós együttműködés kialakítására. Erről bővebben is tájékozódhatsz honlapunkon.